Старши треньорът на Локомотив Пловдив Христо Бонев се изказа доста критично за съдийството по време на двубоя на „смърфовете” срещу Миньор в Перник. Мачът на „Стадиона на Мира”приключи при равенство 2:2.

Ето какво заяви Бонев след края на срещата: „Първо искам да отбележа изключително добрия за българските стандарти терен. Браво на домакините и на фирмата, която го е направила. Нашият отбор дойде за победа, но двама души от съдийската тройка бяха решили мачът да не завърши с победа на Локомотив. Понеже аз им знам цената и на Боби Михайлов, а и дано има ново ръководство на БФС, и ще им кажа колко струват и Веско Мишев и Антон Генов. Това са евтини съдии. Това са едни хора, които нямат място на стадионите, не вътре на терена. И колкото по-бързо се отърве България от такива като тези, толкова по-добре за българския футбол.”

„Те се подиграват не само с играчите, с публиката и ръководителите. Подиграват се със себе си. Те са такива тъпегьози, че въобще не им пука от нищо. Те дойдоха тук, смятайки, че след като мачът не се предава по-телевизията могат да се гаврят с всички. Ощетиха ни през целия мач. Първо не ни дадоха нито един фаул, когато нашите футболисти приближаваха наказателното поле на миньор. Добре, че другия страничен съдия се осмели да вдигне засада накрая, иначе щяхме да направим това, което бяха решили да направим преди мача – да загубим.”