Христо Бонев бе видимо доволен от показаното от играчите на Локо Пд и най- вече от постигнатата победа над Черноморец. Почетният президент на клуба изгледа двубоя заедно със собственика Константин Динев и бурно аплодира играчите при отбелязването на двата гола във вратата на Стоян Колев. След срещата Бонев сподели :

„ Доволен съм от победата. Първото полувреме не беше много добро за нас. За наш късмет втората част нашите футболисти играха много по-добре и благодарение на усърдието и спазване на тактическата дисциплина победиха един от най-добрите отбори в България. Черноморец има треньор, който където и да отиде, гради модерен футбол. Нашите привърженици винаги оценяват правилно нещата. Херо работи при нас и всички сме възхитени от това, което правеше в Пловдив. Ние всички сме били заедно с него. Той вече е напълно здрав и това се вижда от физическото му състояние. Пожелавам му много, много успехи.”

Що се отнася до предстоящият сблъсък с  Левски за Купата Бонев каза следното: „Левски не са по-добър отбор от Черноморец и смятам, че ако нашите момчета играят с цялото си сърце и дисциплинирано – може би ще победим Левски у дома.”