Шефовете на Локомотив Пловдив са твърдо решени да докажат, че отбора и легендите за него са живи, напук на временната криза в А група. Затова на 28-и март „Лаута” ще бъде разтресен от невиждано футболно събитие. Лицето на този празник ще е легендата на клуба – Христо Бонев, който ще бъде удостоен с честта да сложи началото на инициативата „Ден на Легендите”.

Идеята е във всяка пауза от първенството на „Лаута” да се организира международна контрола, покрай която с много странични инициативи да бъде почитан по един футболист, допринесъл за величието на Локомотив. Първият двубой от тази инициатива ще е в събота, 28-и март, когато на „Лаута” ще гостува отборът на Напредак Крушевац, съобщава 7dnifutbol.bg.

Тимът на най-богатата сръбска фамилия – Мишкович, пристига в петък за двубоя. В делегацията е и Марко Мишкович, наследник на богатство за над 2 милиарда долара.

От „Лаута” не пожелаха да разкрият какви ще са инициативите в събота, но са категорични, че всеки фен, дошъл на стадиона, ще има щастието да се чувства горд локомотивец. 

Празникът ще продължи от 10 до 17 часа, като са предвидени и много бира и скара.