Днес е последният тренировъчен ден за момчетата на Красимир Балъков от лагера в Анталия. За дванайсетте дни тук футболистите на Черноморец Бургас изиграха четири контроли и направиха над 20 тренировки. Условията, които за втора поредна година предложи фирмата - организатор на лагера бяха повече от отлични.
Равносметката е категорична, перфектно подготвени терени, контроли срещу силни съперници, идеални условия за възстановяване и почивка, добро време, което не попречи на провеждането на нито една от заплануваните тренировки. Нещо повече, наблюдатели от други отбори, които също са на лагер в Анталия, дойдоха да инспектират тренировъчната база, в която се подготвя Черноморец и според видяното тяхното мнение е, че тя е най-добрата в региона. Като доказателство за това е факта, че от днес – четвъртък, още четири отбора от Германия, Дания и Австрия ще се подготвят тук.

Футболистите на бургаския тим днес тренираха с повишено настроение, продиктувано от скорошното завръщане в България. Играчите през цялата тренировка си подхвърляха шеги, като това не им пречеше стриктно да изпълняват указанията на своите треньори. Всички без изключение тренираха на спортния комплекс, като и след мача с Вакер Тирол, няма играчи с оплаквания от травми и контузии.

Тази сутрин играчите на акулите”бяха приятно сюрпризирани от съседите си по терен. Вместо обикновеното обкръжение от мъжки отбори, съседи на играчите бяха момичета от холандски футболен тим. Те дисциплинирано проведоха една чисто „мъжка” футболна тренировка.

След края на заниманието, докато изчакваха своя автобус, момичетата с интерес и любопитство погледаха част от заниманието на „акулите”.