Нападателят на Левски Николай Димитров- Хичо се появи днес на тренировка с нова прическа. Той бе с много къса коса и това впечатли както неговите съотборници, така и гледащите заниманието фенове.

По принцип Хичо не е и с много дълга коса, но сега бе прекалил с ножицата. Всички харесаха „пролетната” му глава. Георги Петков и Жоазиньо гледаха с усмивка Хичо.

Самият Ники бе в добро настроение и заради това, че вече тренира пълноценно след претърпяната операция и последвалото я възстановяване, което личи и от втората снимка. Той разкри подробности и около новата си визия.

„Няма нищо впечатляващо, усмихва се Хичо и сочи с пръст главата си. Божката Митрев ме заведе при позната фризьорка и аз дори не съм си избирал прическа. Само попитах дали ще ми отива с толкова къса коса. Тя беше убедена и ме подстрига. Това е. Не го правя за да ми тръгне или да спра карък. Не робувам на такива неща”.

Ники Димитров е имал леки притеснения, свързани с новата си визия (виж снимка 3) и те бяха свързани с това, дали неговата приятелка ще одобри главата му. Хичо е в София, а любимата му Сузи е във Варна, където учи. Тя е била малко изненадана от промяната на Ники и е поискала веднага да го види.


„Сузи ме хареса”, успокоен заяви Ники. „Пратих й снимка чрез ммс и получих одобрението й на прическата ми. Докато се видим на живо косата малко ще ми е пораснала”.

На последната снимка може да видите Ники Димитров с досегашната му коса.