Крилото на Левски Николай Димитров призна, че няма нищо против да бродира и с розови футболни обувки. Талантът не е от консервативно настроените български играчи, напротив.

И сега Ники Димитров експериментира, като носи различни по цвят бутонки. Хичо демонстрира нетипичния червен цвят на обувките си по време на мача Левски - Пирин. Част от „сините” запалянковци не останаха очаровани.

Принципно Димитров е почитател на жълтите обувки, които неизменно са с марката „Найк”. „Винаги следя тенденциите. Когато излезе нов модел и ми хареса гледам да си го набавя”, каза за Гонг младият нападател.

„Защо да не играя с розови обувки? Не виждам нищо лошо, че Рибери ползва такива. Гледам да не говоря по този въпрос с по-старите футболисти. Те си знаят черно-белите обувки. Не приемат новото. Гледам да не им противореча по въпроса. Знам, че и Рей Парлър се изказа остро по този въпрос. Е, сигурно се е зарадвал на гола, който Никалас Бендтнер в Шампионската лига и донесе победа на Арсенал”, продължи по темата Ники Димитров.

Обещаващият футболист на Левски, който беше в полезрението на Арсен Венгер в редиците на „топчиите” е част от „модерното” течение на „Герена”.

В тази графа безусловно място намира Лусио Вагнер. Бразилецът с български паспорт винаги следи тенденциите при своите сънародници. Така на „Герена” често копират Роналдиньо, Робиньо и компания.

Новите футболни обувки на Франк Рибери са розови

Още любопитни новини четете ТУК!