Младата надежда на Левски Николай Димитров показва фината си техника на малки вратички, забеляза екип на Гонг ангажиран с подобна дейност. Талантливото крило, което премина проби в Арсенал, направи силно впечатление не само с уменията си на умаления терен, но и с фланелката на Реал Мадрид, която определено му отива.

Юношата на Левски се готвеше със специален часовник на ръката, какъвто беше даден на всички футболисти от „синия” клуб преди да излязат във ваканция.

Впечатление направи и топката, която Хичо и компания ритаха безмилостно – тя носеше логото на вечния враг на Реал Мадрид - Барселона.

Димитров даде заявка и за мястото на Георги Петков в Левски. Офанзивният играч загатна качества и под гредата, макар че ръстът му не отговаря на стандартите поставени от Ван дер Саар, Касияс и останалите големи вратари.

Освен Ники Димитров силно впечатление на игрището направи и вратарят на Литекс Евгени Александров. Исполинът местеше топката като вещ диригент в центъра на терена. В крайна сметка до Гонг не достигна информация, коя от двете формации е спечелила битката.