Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров - Херо заяви, че не е доволен от спечелената точка срещу Берое (1:1) в мача от 13-я кръг на А група, като обясни, че неговите възпитаници сами са си виновни за това развитие на мача. Специалистът бе искрен, признавайки, че това са моментните възможности на тима му.

„По-скоро не съм доволен от точката. Трябваше да се опитаме да надхитрим Берое, но може би равенството е закономерно. Мисля, че съдията не свири втори жълт картон на Георги Андонов. Но за пореден път трябва са се сърдим на себе си, защото пак при статични положения допуснахме гол. Ние имахме повече възможности да спечелим, но реално това са нашите възможности. Мисля, че ключов момент беше когато Петър Атанасов остана сам срещу вратаря“, започна Херо.

„Не знам какво ще правим срещу Черно море, но излизаме да се борим“, каза още специалистът.

Колкото до състоялото се по-рано Вечно дерби на България, в което ЦСКА победи Левски с 3:0, бившият наставник на тима от „Герена“ сподели: „Не съм гледам мача между Левски и ЦСКА. Резултатът ме изненада, чак такава разлика“.

„В рамките на 2 години и половина много хора напуснаха и много бяха продадени. Потенциалът ни е ограничен. Първенството започна рано, не можахме да проведем селекция“, завърши Херо.