Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров – Херо отново изрази недоволството си от главния рефер и неговите помощници, този път свирили двубоя срещу Локомотив Сф (1:1). Наставникът на „акулите” заяви, че е доволен от своя отбор, но не и от състоянието на българския футбол.

„Изключително съм разочарован, защото нашият отбор беше този, който диктуваше нещата на терена. Може би изиграхме най-силния си мач до момента. Имахме изключително много голови положения, ако бяха влезли, може би щяхме да бием с 5-6 гола”, бяха първите думи на треньора на пресконференцията след мача.

Колкото до главният рефер - Ангел Бекяров, и неговите отсъждания, Херо заяви: „Казах, че той ни ощети в два сюблимни момента, когато свири нарушение срещу Ремзи на границата на пеналта, при положение, че имаше двама наши срещу вратаря, той видя че става сигурен гол и си измисли това нарушение. Говоря и за дузпата, когато Ремзи беше изблъскан с две ръце, а това стана на 7-8 метра от него. Да не говорим за страничните съдии, които такива засади свириха, че просто ме е срам.”

„Отборът игра много силно в този мач и ми в трудно да отлича някого. На фона на играта, която показахме, трябваше да спечелим трите точки. Но има и такива мачове.

Нашият отбор е изключително ощетяван в това първенство. Мисля, че е време нещата да се оправят и да се спре тази мафиотщина и корупция в България. Но не знам дали ще съм жив, за да видя това нещо”, добави Димитър Димитров.