Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров е оптимист за победата преди домакинството на Локомотив Пловдив в мача от третия кръг на А група в събота от 18.00 часа на стадион "Лазур".

"Играем срещу един доста сериозен и обигран отбор, един от фаворитите за класиране в Европа. Имам голямо уважение към тях, знаете работил съм там, а отношението на хората от Пловдив и феновете винаги е било добро към мен. Ще ни бъде трудно срещу тях, но същевременно смятам, че по дисциплина и организация ги превъзхождаме и затова ще направим всичко възможно да спечелим трите точки", заяви старши треньорът Димитър Димитров.

Димитров ще може да разчита на получилия картотека Луривал Асис. "Той вече е картотекиран и най-вероятно ще му гласувам доверие. Имам надежда също и за Ибрахим Ака, тъй като при него почти всичко е финализирано. Радостно е, че нямаме контузени състезатели и ще мога да разчитам на всички. Надявам се да дойдат повече фенове на стадиона, а ние от своя страна да им покажем добра и качествена игра", каза още специалистът.

За централния защитник Траян Дянков мачът срещу Локомотив е по-специален.

"Изкарах доста хубави години с отбора на Локомотив Пловдив и винаги ще имам сантименти към тях, но на футболното игрище няма място за такива неща. Когато изляза на терена, давам всичко от себе си за Черноморец. Всяко ново начало поставя своите надежди и очаквания. Мисля, че нашето начало е доста обнадеждаващо, прави се един нов отбор, с нов облик. Футболните хора и феновете видяха, че през първите

два мача загатнахме за добър потенциал и с оглед на работата, която се върши при нас, с течение на времето ще вървим напред и ще радваме с играта си", каза Дянков.

Черноморец пусна тази сутрин билетите за мача с Локомотив Пловдив. Пропуски с цена от по 6 лева ще могат да бъдат закупениднес и утре от 9:00 до 17:00 часа във фен-магазина на стадион "Лазур", както и в хотел "България". В деня на мача касите на стадиона ще отворят в 12:00 часа.