Старши треньорът на Черноморец Бургас Димитър Димитров - Херо удължи своя договор с клуба и ще продължи да води отбора още 3 години. Това заяви изпълнителният директор на клуба Пламен Киряков, който присъства на днешната пресконференция.

„Постигнахме съгласие с г-н Димитров за удължаването на договора му с нови 3 години. Мисля, че днес Черноморец Бургас направи най-силния си трансфер. Мога да кажа, че ръководството на клуба, както и акционерите, са изключително уверени за бъдещото му развитие за този период, защото го поверяваме в едни сигурни ръце. Както през изминалата година и половина г-н Димитров спаси клуба в една тежка ситуация, така се надявам и в следващите години да даде един нов тласък за развитие на Черноморец Бургас“, каза ръководителят.

„Знаете, че Херо винаги има много високи цели. Ако състоянието на клуба позволява, ще преследваме най-високите цели, но така или иначе ние винаги играем за победа, място в призовата тройка и спечелване на купата. Както и досега, той получава пълната свобода и нашата подкрепа да развие тима, според своите виждания за футбола“, сподели Киряков.