Наставникът на Черноморец Димитър Димитров-Херо отрече информациите, че от новия сезон ще застане начело на пловдивския Ботев.

Те се появиха по-рано днес, като името на специалиста беше наредено заедно с тези на Христо Стоичков и Ивайло Петев за поста. Според Херо обаче няма такова нещо.

"Какво да коментирам някакви глупости. Аз лъжи няма да опровергавам. Това просто е несериозно. Никой от Ботев не се е свързвал с мен", заяви Димитров пред Plovdiv24.

И в миналото името му се е свързвало с "жълто-черните", но още тогава Херо ги е отричал категорично. В миналото той води Локомотив Пловдив.

Миналия сезон той беше спряган и за треньор на Левски, като дори имаше разговори с боса Тодор Батков. И тогава обаче треньорът предпочете да остане в Бургас.

Той е сред най-търсените специалисти заради добрата си работа с почти никакви ресурси в Черноморец. Херо обаче отказва на всички кандидати.

Той има договор с "акулите" до края на сезона. Поради лични причини обаче, дори бургазлии да отпаднат през тази кампания, вероятно ще продължи да ги води и в Б група.