Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров заяви, че е очаквал по-голяма съпротива от тима на Берое в Стара Загора. „Акулите“ се наложиха с 1:0 под Аязмото в отложен мач. Единственият гол вкара Паланков още в първата минута на срещата.

„Тръгнахме с много проблеми в навечерието на този мач. Липсата на много основни футболисти неминуемо дава отражение при нас. Като игрово поведение умишлено искахме да предоставим инициативата на противника, за да тръсим повече контраатаката, където е нашата сила. Мисля, че като цяло се справихме. Жалко, че пропуснахме да решим мача много по-рано. Тогава Христов се „отличи“, коментира Херо след двубоя.

„Знам, че ще ни бъде трудно в тора първенство с оглед на нашия потенциал. При нас играят шестима футболисти от школата, което неминуемо води до някакво напрежение на моменти. Като цяло момчетата се справиха, за което им благодаря. Искам да похваля и съдийството в този мач. Ако се свири така, нивото на българския футбол ще се вдигне. Ако трябва да бъда честен очаквах доста от Берое, но не съм аз човекът, който има право да ги критикува“, каза още Димитър Димитров.