Новото попълнение на Локо Пд Любо Витанов е най- щастливия мъж и баща. Любимата му го дари на връх 8 март с женска рожба. На 7 март сутринта любимата жена на Любо Елена роди малката красавица Теодора.

Малката Теодора се роди в София, но е ясно, че сред първите думи , които ще научи са Локомотив и Пловдив.

„ Аз съм най- щастливия човек на Земята, не крие чувствата си Любо. От вчера сутринта в главата ми е смесица от хубави чувства. Много приятели ми казваха, че бащинството трябва да го изпиташ за за го разбереш и почувстваш и сега вече им вярвам, че е така. Не знам на кой свят се намирам. Днес имах две тренировки, но в главата ми са малката Теди и майка й Елена. Обичам ги много. Вече май осъзнавам, че съм баща.”

Любо чака с нетърпение времете, когато двете му любими жени ще отидат при него в Пловдив. Той се готви за този момент. Какво очаква от бъдещето за дъщеря му?

„Искам да е жива и здрава, категоричен е татко Любо. Рано е да мислим за каквото и да е от бъдещето й. Нека расте здрава и щастлива пък времето ще покаже каква ще стане. Може пък и да е най- големия фен на баща й, знам ли. Не сме я кръстили на определен човек. Просто това име ни харесва с Елена, а и наближава Тодоровден.”

Любо почерпи подобаващо се съотборниците си, а те му пожелаха Теди и майка й да са живи и здрави и да го радват, а той в най- скоро време да вкара гол за Локомотив и да го посвети на малката Теодора.