Хамет Намуши може и да не остане в Локомотив (Пловдив). Това довариха източници от клуба.  Тунизийският халф е получил предложения от френски отбори и  ги обмисля.

Очаква се се да вземе решение за бъдещето си след  среща с ръководството на пловдивския клуб. Той има договор с  Локо, но тъй като беше скъсал договора си по вина на клуба през  лятото не можеше да бъде картотекиран обратно в тима до края на  есенния полусезон. Същата ситуация е и със Спас Делев.  Окончателното решение какво да прави Намет Намуши, който има и френско гражданство, ще вземе след среща с ръководството на  клуба.  

Локомотивци започват подготовка за пролетния полусезон на 12 януари и тунизиецът ще се включи в нея. Той ще изслуша шефовете на клуба за това, кой ще бъде новия спонсор на клуба и дали  всичко ще бъде наред с финансите. Ако получи гаранции, че всичко на "Лаута" ще бъде наред Намуши ще остане в отбора.  В противен случай ще поиска от ръководството да прекрати  договора му, за да си намери друг тим. Същото важи и за  останалите му съотборници от Локомотив (Пд)./БТА