Двама от играчите на Черноморец Бургас – Енис Хайри и Лис Мутис пропуснаха сутрешната тренировка на отбора. Те имат незначителни травми, които изискват индивидуална подготовка.

И двамата се готвиха по специална програма във фитнеса на хотел Поморие. Енис Хайри е с болки в стъпалото, получени на тренировката вчера. Клубният лекар Христо Вълчев обаче смята, че още в следобедната тренировка, един от най-добрите защитници в родното първенство ще може да участва наравно със своите съотборници.

Малко по-сериозна е травмата на Лис. Той се оплаква от болка в подбедрицата, вследствие на завишените натоварвания. И неговият проблем обаче съвсем скоро ще бъде решен. Нападателят ще пропусне още ден от тренировките на своите съотборници, след което ще участва наравно с тях в тренировъчния процес.

Исландският младежки национал Йозеф Йозефсон бързо се адаптира към новата обстановка и тренира с настроение. Младокът показва завидно старание в тренировките и вече започва да се чувства като част от екипа на „акулите”.