Ексцентричният президент на Беласица Костадин Хаджииванов отново изрази претенции от съдийството в двубоя от 27-ия кръг срещу Локомотив Пд, загубен от петричани с 0:1.

Босът на Беласица сподели също, че ще заведе иск срещу Българския футболен съюз относно легитимността на Берое и участието му в А група. Според Хаджииванов старозагорци нямат място в елита на родния футбол.

„Днес имаше ред тънки отсъждания и подпирания. Не може след като в събота играем с Черно море, а Спартак се бори заедно с нас, за да не изпадне и да сложиш съдийска тройка от Варна. Това е изпълнение на поръчка”, коментира Хаджииванов.

„Ясно е, че Беласица ще играе в Б група, но искам да ви кажа, че ще заведем искове към Българския футболен съюз за легитимността на тима на Берое в първенството. В момента това е напълно нелегитимен отбор в А група. Ще си наемем скъпоплатени адвокати от Европа и съм абсолютно сигурен, че ще ги изхвърлим. Покрай подобни дела ще излязат много кирливи ризи на футболния съюз”, каза още босът на Беласица.

Чуйте цялото интервю с Костадин Хаджииванов в прикачения аудио файл.