Президентът на Беласица Петрич Костадин Хаджииванов отправи апел към ръководствата на Локомотив София и Левски да стимулират тима му срещу ЦСКА утре, за да се „върне интригата в първенството”.

Босът на петричани говори още и за очакванията си за дербито срещу „червените” утре на стадион „Цар Самуил”.

„За мен това е двубой с троен знак. Не мога да предвидя какъв ще бъде резултата, но ние ще дадем най-доброто от себе си, защото сме притиснати в ъгъла и всяка точка за нас е ценна. Всяка една загуба оттук нататък ще усложнява нашето положение в А група. Всеки мач до края трябва да го играем на живот и смърт”, коментира Хаджииванов в интервю за Гонг.

„Непредвидени загуби в Петрич направи положението ни доста незавидно и оставането ни в групата е доста спорно. Естествено, че утрешният ни съперник ни притеснява защото в момента ЦСКА е отбор с класи над всички останали в България”, допълни босът.

„На драго сърце бихме взели стимули от трети отбори. До този момент все пак никой не е изявил желание да ни подкрепи финансово. Отправям апел и към Локомотив София и към Левски да потърсят контакт с нашите футболисти или нашето ръководство и да ги стимулират най-малкото, за да направим първенството интересно. Все пак интригата ще се върне, ако утре направим хикс или успеем да победим”, каза още Костадин Хаджииванов.

Цялото интервю с боса на петричани може да чуете в прикачения аудио файл.