Каква стана тя? След като самозванци се опитват непрекъснато да омаловажават успехите на Левски, то сега очаквам идиотията им да се издигне на ново ниво. Скоро сигурно ще прочетем, че видите ли Левски си уреди угодно за него крайно класиране на френското първенство. Няма начин Тодор Батков да не е „подшушнал” на президента на Тулуза да вземе да бие Бордо. Или пък обратното, на президента на жирондинците да не се натягат при гостуването на Тулуза.

Дали пък Наско Сираков скоро не е бил във Франция? Как без негово „участие” ще мине и тази завера? Не бих се учудил, той случайно да се е видял с ръководството на изпадналия Троа. И така между другото да ги е помолил да бият Ланс, не с един, не с два, а с цели три гола. Сигурно има нещо. След като и в Швейцария бе „уреден” Цюрих да стане шампион.

Какво толкова се е случило? Левски ще е поставен в третия кръг на Шампионската лига, ако преодолее втория. И ще има по- голям шанс за влизане в групите. Там където вече бе. Ако не стане, то ще влезе в групите на УЕФА. Там където вече бе.

В България обаче нищо няма да се промени. Пак ще се намери кой да напише, че Любош Микел е хванат от Батков и БФС. Нищо че Литекс поиска чужд съдия. Пак някой няма да разбере, че без да вкараш няма как да победиш. Ако и да си направил повече голови положения, ти трябва и гол. Както се казва: „Мите, не става само с добра игра, трябват и голове”.

За тези, които видяха уреждане и на загубата в Самоков и само това ли, просто не искам да пиша. Те си знаят защо го правят.