Старши треньорът на Локомотив София Стефан Грозданов е убеден, че съперникът на „железничарите” в турнира за Купата на УЕФА ще излезе с нагласата да отстрани своя съперник. От друга страна наставникът сподели, че добре са разузнали френския отбор и вече са наясно както с добрите, така и със слабите страни на момчетата на Пиер Дреоси.

„Нашият отбор върви добре и играе с настроение в тези мачове, надявам се да поднесем утре добра продукция пред нашите фенове, които стават все по-претенциозни. Надявам се да се представим добре – да победим, разбира се, няма друга алтернатива”, категоричен бе Стефан Грозданов.

„Аз поне, от опита, който имам, а той не е толкова малък, не знам, че нито един клуб не може да отпише свой мач. Убеден съм, че съперниците ни ще се опитат да се противопоставят. Убеден съм, че ще излязат с най-доброто и с мисълта да ни отстранят”, каза наставникът.

Старши треньорът сподели, че в последния момент ще решава за Балдовалиев и Диан Дончев.

„Аз мога само да оценявам играта на терена, а не какво е казано. Сега наблюдавахме Рен и смятам че този отбор има много добри страни, но и слабости, които няма да обявявам сега, ще ги видите утре”, завърши Грозданов.