Старши треньорът на Локомотив София Стефан Грозданов заяви на пресконференцията преди мача срещу Оцелул, че отборът няма да се брани на собствения си терен. Наставникът на столичните „железничари” сподели, че една от основните цели пред неговите момчета е да не бъде допуснат гол.

„Няма да се браним на собствения си стадион. Не сме правили това преди, няма да го направим и сега. Една от целите ни е да не допуснем гол на чужд терен, защото това тежи много”, сподели Стефан Грозданов.

На въпрос, дали съперниците са били разузнати добре, специалистът заяви: „Изпратихме наш човек на двата мача от първенството на Румъния, взехме дискове, разгледахме играта на отбора, а и нашите момчета също се запознаха. Ние сме готови с това, което трябва да направим. Дали обаче ще стане, ще видим утре.”

„Има някои неща, на които ще трябва да обърнем внимание, такива които могат да отслабят защитата им, но те са отбор с опит и липсата на един или друг играч едва ли ще им се отрази”, допълни Грозданов.

Старши треньорът на Локо Сф заяви, че съставът ще бъде определен утре, освен това ще има няколко в стартовите 11 в сравнение с двубоя срещу Локо Пд.

„Селекцията не мога да кажа, че е лоша, но не забравяйте, че един от най-добрите ни футболисти не играе вече за нас. Тези, които привлякохме запълват празните места, така че аз съм оптимист”, завърши Грозданов.

Срещата между Локомотив София и Оцелул от турнира за Купата на УЕФА е утре от 20.30 минути на стадион „Българска армия”.