Ден преди дербито с Левски старши-треньорът на Локомотив София Стефан Грозданов изрази пред Гонг мнението, че сега отборът му е по-силен, отколкото през миналия сезон.

„Когато Левски ни би с 5:3 в края на миналото първенство, стана много интересен и зрелищен мач за публиката. Мисля, обаче, че тогава нямахме нужните играчи. Знаем, че Левски е силен по фланговете, но сега имаме изпълнителите, които да им противодействат. Моето мнение е, че сега няма да се получи толкова резултатен мач, както в края на миналото първенство”, заяви Грозданов.

Той добави, че за негово съжаление няма да може да използва контузения Марчо Дафчев, но добрата новина е, че възстановяването на Аделино Лопеш върви добре. Въпреки мъглата, налегнала София, няма никакви трудности с видимостта на стадион „Локомотив” и ако времето и утре бъде същото като днес, няма да има проблем с провеждането на срещата, констатира репортер на Гонг. Както е известно, за да бъде отложен даден мач поради мъгла, от едната врата не трябва да се вижда другата.