Наставникът на Локомотив София Стефан Грозданов заяви преди заминаването на тима за Кипър, че очаква към отбора да се присъединят още двама нови футболисти. Специалистът допълни, че до този момент „железничарите” не показват най-доброто от себе си в контролите, но се надява във втория подготвителен лагер в Кипър да се види истинското лице на отбора.

 

„До този момент работата върви много добре. Това, което планувахме го свършихме. Надявам се вече в Кипър да избистрим някои неща и да изиграем едни много сериозни контроли и да видим равнището на нашия отбор”, коментира Грозданов.

 

„Резултатите до този момент не ме притесняват. По начало ние не сме отбор, който се представя добре в контролите. Момчетата оставят всичко за периода когато се броят пилците, както се казва. Играхме на много лоши терени и имаше известно подценяване.Надявам се в предстоящите мачове в Кипър да стигнем върха и ако тези контроли не минат добре тогава можем да се притесняваме”, допълни специалистът.

 

„Селекцията до този момент не ме удовлетворява, тъй като това, което бяхме говорили с ръководството до този момент го няма. Надявам се в този период от 15-ина дни да изпробвам още един-двама футболисти и тогава ще мога да кажа дали селекцията е на ново или не”, каза още наставникът на Локомотив София.

 

Относно Марчо Дафчев, Грозданов сподели, че той ще остане футболист на Локомотив до юни месец, като едва тогава може да се говори за трансфер. В същото време специалистът изрази съжаление от факта, че Дарко Савич ще пропусне подготвителния лагер в Кипър. Футболистът е със заушка и най-вероятно няма да бъде готов и за първите мачове от шампионата.