Изпълнителният директор на Локомотив София Георги Марков похвали нападателя на тима Емил Гъргоров, който донесе успеха на тима с 1:0 срещу Ботев Пд в мача от 27-ия кръг на А група.

Заради попадението в мрежата на съперника, Бадема бе избран и за Играч на мача от читателите на Gong.bg и зрителите на Diema sport.

“Играем мач за мач и се готвим за следващия. Колективът ни е добър, треньорското ръководство също, затова печелим. За шампионска титла не е реалистично да мислим, има пет мача до края, изоставаме с 5 точки, а това е голяма разлика. Каквото стане – това е. Ще видим накрая“, сподели шефът на „железничарите“.

„Борим се с Литекс, Берое и ЦСКА за Лига Европа. За мача Литекс – ЦСКА тази вечер – предпочитам да завърши наравно. Очаквам Левски да бие Лудогорец за Купата, защото разградчани не са това, което бяха.“

„С Гъргоров сме говорили, ако се класираме в Европа, той може да остане. За Локо Сф, Бадема е като Меси за Барселона. Не можем да коментираме нови попълнения, защото все още не сме се класирали“, сподели Георги Марков.