Спортният директор на Левски Георги Иванов отрече, че в момента предстой продажба на капитана Георги Петков. Началникът в Левски видимо се ядоса на поредицата от въпроси насочени към твърдия титуляр на вратарския пост в Левски през последните години Георги Петков.

„Тази пресконференция е за представянето на Кирил Акалски. Постоянно ме питате за Георги Петков. Това беше треньорско решение. Не търсете под вола теле. Няма такава интрига, каквато вие търсите. Сигурно ви отговарям за трети път, че ще играе този, който е най-добър”, каза Георги Иванов.

„Направихме такава селекция, защото искаме да имаме по двама футболиста на пост и конкуренцията да бъде е голяма. Футболистите трябва да се борят във всеки мач, за да показват своите качества”, допълни бившият нападател.

Той отбеляза, че Левски е готов и с още един нов футболист, но всичко зависи от евентуалното класиране на „сините” в Лига Европа. По всяка вероятност става въпрос за холандеца Слори.

„Взехме Акалски, защото искаме той да ни помогне, да стигнем там, където искаме да отидем. Ние бяхме готови да го вземем още през зимата, но трансферът стана факт сега. За този трансфер плащаме пари на Локомотив Пловдив, но не е ваша работа, колко са те”, сподели още Георги Иванов.