Спортният директор на Левски Георги Иванов не скри, че е горд да бъде начело на Левски, макар и в тези трудни за "сините" времена.

"За мен е чест и отговоност да съм начело на Левки. Трябва да бъдем обединени и това, което се случи вчера, беше много хубаво. Наско Сираков е човек, който е постигнал изключително много като футболист и ръководител. С Даниел Бориморв сме били приятели и съотборници, но в живота се случва всякакви неща", заяви Гонзо часове след посрещането на 100-годишния юбилей на клуба.

"В следваите месеци трябва да направим сплотен отбор. Ще залагаме на млади футболисти и българи плюс двама-трима класни чужденци. Трябва да обърнем внимание на школата. Имам идея кой да я ръководи, но ще съобщим, когато всичко е готово. На този етап не мога да кажа кой ще бъде треньорът на Левски. Знам, че закъсняваме, но ситуацията е такава. Чакаме мача на Ивайло Петев в Кипър да мине и тогава ще разговаряме с него. Не е правилно да го изкарват сигурен треньор на Лвски, защото сме имали само няколко повърхностни разговора", коментира Георги Иванов.