Спортният директор на Левски Георги Иванов не пожела да прави гръмко изказване преди наближаващия мач с Литекс за Купата на България.

„Няма да вдигаме лозунги и да бием тъпана преди този мач. Работим и ще видите докъде сме я докарали. Вече мина един месец от загубата от ЦСКА, и не би трябвало това да влияе на футболистите. Това не е нито първата, нито ще е последната загуба на Левски. Наистина имаше психологически проблем след този мач, но трябва да е забравен,” коментира Иванов.

Легендарният нападател на „сините” за пореден път натърти, че Левски няма и не е имал контракт с Базил де Карвальо, за да е бил разтрогван такъв, едностранно от страна на футболиста.

„Футболистите тренират добре и са готови да играят в сгъстен цикъл. Работим добре и футболистите дават всичко от себе си”, сподели още Иванов.

„Бисер Хаздай е в първия отбор, защото неговата роля е да помогне за интеграцията на младите футболисти в тима. Имаме петима такива играчи в първия състав. Младите играчи са бъдещето на Левски. Надяваме се след време Левски да е силен със собствени юноши”, допълни Иванов.