В Левски положението е много сериозно и трябва да се реже до кокал. Това обяви новият спортен директор на "сините" Георги Иванов. Той беше гост в студиото на ТВ7. 

Според новия силен човек на "Герена", прекалено многото треньорски смени и обстановката в съблекалнята миналия сезон са били в основата на слабото представяне. Тези неща трябва да се изкоренят,з а да тръгнат "сините" напред, смята Гонзо. 

"В Левски има много работа, а аз не съм човек,който се плаши от нея. На първо място, трябва да се пречисти съблекалнята. Нещата, които чувах за нея през последната една година, никак не и харесваха."

"После трябва да се спре с тези постоянни треньорски смени. Вижте само колко треньори, колко директори се смениха последната година. Всеки от тях е различен, има своите виждания. Затова е нормално отборът да криволичи след всяка смяна."

"Не мога да коментирам чия е вината, само констатирам. При всички случаи, нещата в Левски не са добре. Трябва да режем до кокал и да върнем колектива, защото без него, няма как да успеем", сподели Гонзо. 

Той говори и по темата дали Ивайло Петев ще е новият треньор на тима. Специалистът все още чака развоя около шампионската титла в Кипър и няма как скоро да даде отговор на поканата, поне докато не е ясно какво се случва. 

"Както казах, Петев е вариант за треньор, но го чакам от Кипър, за да разговаряме. Няма нищо срамно, ако ми откаже. Ако това се случи, ще мислим дали треньор да е чужденец, дали да е българин, дали да съм аз."

"Определено обаче закъсняваме и с треньора, и със селекцията. Сезонът започва на 20 юли, а аз искам да имам окомплектован състав за подготовката. Но съм наясно, че не може всичко да стане наведнъж."

"Хората, които разбират от футбол, знаят, че нещата ще се случат трудно през новия сезон. Но ние трябва да направим един стабилен клуб. Дали аз, дали някой друг, все някой щеше да се навие да работи в Левски, но аз не се плаша от нищо", сподели Гонзо.