Мениджърът на Левски Георги Иванов бе доста краен в изказването си след края на мача срещу Литекс, загубен с 0:3 от „сините” на градския стадион в Ловеч. Гонзо призна, че някои от ключовите футболисти на тима са изневерили в големи моменти от срещата.

„Нищо от това, което искахме не се получи. Вкараха ни три гола от далечно разстояние. Учуден съм от поведението на някои футболисти. Някои от играчите ни не се раздадоха както трябва. Не играхме по най-добрия начин”, коментира Гонзо.

„Лично не мога да си го обясня. Хората по фланговете трябваше да са по активни. Не успяха да се справя. Литекс не играха лошо, но вкараха два гола без положения. Целият отбор отговаря за представянето днес”.

„Можем да излезем от тази ситуация със себераздаване и воля. В момента в Левски има добри футболисти, но няма лидер. Лидер се изгражда на терена с победи. Футболистите на Левски не притежават това нещо. Не става само да си добър футболист. Трябва да даваш всичко от себе си. И ние имахме положения. При 2:1 ставаше друг мач. Отборът ни обаче не игра никак добре. Не искам да коментирам съдийството, но според мен имаше втори жълт картон за Кишишев. Искам опитните футболисти да поведат отбора. На всички ни е болно, тежко, най-вече за хората, които ни подкрепяха. Тежко ми е и за шансовете, които имахме за титлата. Сигурен съм обаче, че Левски ще се вдигне. Нормално е да ми е тежко. До края ще се борим за титлата, ако не стане, колкото по-напред сме в класирането, толкова по-добре. Лесно не се отказвам, няма да го направя и сега. Избягвам да говоря с футболистите сега, защото съм ядосан. Утре на разбора ще кажа на все по отделно”, допълни Георги Иванов.