Старши треньорът на Черно море Георги Иванов – Гонзо заяви след загубата с 1:2 от Литекс в мач от 12-я кръг на А група, че кадровите проблеми в клуба са оказали влияние, но заместилите контузените са се представили на ниво.

„Някои футболисти се поизмориха, а вторият гол, който допуснахме, беше наивен. Но нямам претенции към никого, имаме и контузени играчи. Тези, които ги замениха, се представиха на ниво. Не мога да бъда недоволен“, започна Гонзо.

„Точката е по-хубава, пред това да загубиш. Загубихме и срещу Ботев, мисля, че незаслужено. Допускаме елементарни грешки, но и докато не се завърнат контузените, ще ни липсва вариативност. От нас зависи дали ще сме в първата седмица. Предстои ни мач срещу Любимец, но имаме още много мачове. Много съжалявам за загубените точки срещу Локо Сф, там контролирахме нещата, но направихме равен“, сподели треньорът.

„Ние сме отбор, който тепърва чисти много неща в играта си, но като цяло вървим по план и нещата вървят добре за нас'', каза още специалистът.

„Нормално е Миро Манолов да отбележи гол, той сега защитава цветовете на Литекс.“, коментира Иванов бившия играч на „моряците“. „Особено предупреждавах за Джордан, но именно той ни вкара гол“.

Левски и ЦСКА излизат във Вечното дерби в 13-я кръг, на 19 октомври, а „синята легенда“ разкри своите очаквания: „Не мога да давам прогнози, но пожелавам успех на Левски“.