Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо призна, че съдията Николай Йорданов е изпуснал мача между „сините” и Черно море. Според него обаче реферът не е повлиял на крайния резултат. Гонзо смята, че футболистите на Левски са издържали на битката и са показали, че са мъже.

„Ние винаги играем трудно във Варна, знаехме как ще играе отборът на Черно море. Съдията изпусна мача, имаше доста груби влизания от страна на Черно море, които трябваше да бъдат санкционирани. Радвам се, че момчетата издържаха на битката и показаха, че са мъже”, заяви Гонзо.

„Ще видим колко са сериозни (травмите на Александров и Жоазиньо), това е от футболната игра, съдиите в България трябва да са стриктни за такива влизания отзад. Това е единственото, което имам да кажа за съдията, иначе не мисля че той повлия на мача”.

Относно положението за дузпата на Левски, Иванов коментира: „Дарко стигна преди вратаря за топката, не мога да кажа как се разви ситуацията, но за мен е класическа дузпа”.

„Нормално е да има умора, когато играеш четвъртък - неделя е тежко, но тези футболисти показаха, че имат характер да преодолеят умората. Освен че беше кално, тревното покрития не беше равно”.

„Като поведохме с 2:0, очаквах да вкараме още един гол и всичко да свърши. Имаме слабости, допускаме ги, но си мисля, че с времето ще ги изчистим”, завърши Гонзо, като уточни, че Андвеле Слори ще дебютира за Левски срещу Берое.