Георги Иванов ще е новият силен човек в Левски след малко повече от седмица, но сега ще се изправи срещу любимия си клуб начело на Черно море.

Варненци приемат "сините" на "Тича" от 18:00 часа днес, като това ще е последната среща между двата тима за този сезон и последно появяване на Гонзо на пейката на противниковия клуб срещу столичани.

Въпреки че скоро ще започне отново работа на "Герена", Иванов няма намерение да подарява нищо на Левски днес. Той е мобилизирал за битка и победа тима си.

Гонзо няма проблеми със състава и дори ще може да разчита на контузения доскоро капитан Кирил Котев.

Наставникът на "сините" Елин Топузаков има повече главоболия преди този двубой. Холандецът Дъстли Мюлдер го пропуска заради травма в ахилеса.

В последния мач той беше централен защитник и сега треньорът ще избира кого да сложи в тази зона. През седмицата на облекчен режим заради травми се подготвяха още Кевин Бру и Ларсен Туре.

Иначе този мач няма особено значение за двата тима, освен за престижа им. При победа Черно море ще мине над Левски, но едва за петата позиция. Досега тимовете си размениха по една победа през първенството и веднъж завършиха наравно.