Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо, отново ще излезе с фланелката с номер 9 на футболния терен. Бившият нападател ще вземе участие заедно с мениджъра на Черноморец Красимир Балъков в благотворителен мач в събота.

„Има хора, които се нуждаят от тези средства и се надявам повече хора да дойдат на мача. Аз вече съм обявил, че слагам край на кариерата си, истината е, че имам прекалено много ангажименти и неща, за които трябва да мисля, за да се върна на терена. Понякога се появява тръпката, особено като гледам мач, който не се развива по най-добрия начин, но това е при всички футболисти”, сподели Гонзо.

„След като излезем от терена, аз и Краси Балъков, срещата ще се превърне в контролна. Това ще бъде контрола”, уточни шефът на „сините”.

„Ние се радваме, че ще има такъв мач, защото това е един от най-стойностните тимове в шампионата. Ние загубихме от тях за първенството. Не, че имаме някакъв реваншизъм, това показва, че те вървят по правилен път.”

На въпрос, дали Георги Иванов ще сложи 9-та в този двубой, Гонзо отговори: „Ти си отговори сам на въпроса. Да, ще играя с 9 номер, но това не е най-важното, истината е, че трябва да имаме повече такива мероприятия, защото за никой не е тежко да отдели малко, а за някои хора това значи много. Надявам се да дойдат много хора.”

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg

--

Фирма MIRAGE TRAVEL AGENCY организира пътуване до Лил за мача на Левски в Лига Европа. Информация на тел. 988 02 16 или http://www.miragetravel.bg/