Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо отклони въпроса дали старши треньорът Ратко Достанич получава кредит на доверие, или се мисли за назначение на Димитър Димитров-Херо начело на „сините”. След равенството 2:2 срещу Локо Пд, босът на Левски поиска време, за да „премисли нещата”.

„Мисля, че просто е излишен коментар. Загубихме спечелен мач, не загубен, но равен, но за нас това е като загуба. Тежко ни е на всички, стана наистина вече доста тежко. Сега каквото и да кажем, ще бъде излишно,” каза Гонзо за двубоя в Пловдив. „Ще говорим, има време, ще помислим тази вечер и ще видим какво ще правим нататък. Когато преспим, ще има по-голяма яснота.”

„Да говорим, и да се оправдаваме, че имаме двама контузени вратари, че вратарят прави вече трети път грешка, ще бъде излишно. Въпросът е, че ние можехме да решим мача преди това, и не трябваше да допускаме това нещо да се случи,” продължи Иванов. „Това са футболистите, които имаме на пейката. Имаме пет-шест контузени футболисти, които не знам кога ще се върнат.”

„В момента Левски не е готов да играе сряда-събота. Виждаме, че към 60-та минута отборът отпадна физически, позволихме на Локомотив Пд да се пренесе в нашата половина. Не искам да се оправдавам, не искам да казвам конкретни причини. Това е отборът, мисля, че всеки дава каквото може, и това са възможностите на отбора,” откровено призна Гонзо.

„Засега няма нищо, първо трябва да премисля, за да видя как са нещата,” завърши той на въпрос за смяна на Достанич с Херо.