Спортният директор на Левски Георги Иванов не е оптимист, че точките на „сините“ ще бъдат върнати.

„Смятам, че шампионът е решен на 80%. Ние сме в правото да си искаме точките, но аз не съм оптимист. След като Литекс извади отбора си на „Герена“, ние сме най-ощетени. Така Лудогорец на 80% е сигурен шампион. Още повече, че го няма и отбора на Литекс, който също можеше да им се противопостави. Мачът с Лудогорец ще покаже какво е моментното състояние на двата отбора, но не мисля, че ще реши титла. От това, което видях в подготовката от нашия отбор, аз съм спокоен“, сподели Иванов.

„Прегледите, които Тунде премине бяха успешни. Утре ще разговаряме и ще трябва да подпишем договор с него. На ниво клуб – клуб вече сме се разбрали. Смятам, че със селекцията, която направихме ние сме осигурени за следващите една-две години. Много хора ни критикуват, че привличаме по шест-седем футболисти, но трябва да отчетем, че през лятото бяхме принудени да освободим много играчи и тогава нямахме време да преценим новите. При това положение имахме нужда от този трансферен прозорец. Смятам, че през лятото ще имаме необходимост да вземем един или двама нови футболисти“, добави Гонзо.

Попитан дали българи са пробвали да саботират трансфера на Аденидже и по-конкретно мениджъра Николай Жейнов, Гонзо каза: „Не! При почти всеки наш трансфер хора от България се обаждат и по този начин се опитват да ни пречат. В този случай са звънели на футболиста и са му казали, че може да получи много по-голяма заплата от Левски“, каза още спортния директор на „сините“.   


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS