Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви за Gong.bg, че е имал няколко часова среща с мениджърката представляваща играча на Локомотив Пд Базил де Карвальо.

В събота следобяд собственикът на пловдивския тим Коко Динев заяви за Дарик радио, че се е разбрал с Левски за преминаването на Базил в тима от София.

Мениджърката на нападателя Сокена Ба Бенжелун пристигна вчера в столицата за финализирането на трансфера на довереника й в Левски.

„ На ниво клуб – клуб има договореност за преминаването на Карвальо при нас, призна Георги Иванов. Срещнахме се и с мениджърката му за да уточним личните му условия. Срещата продлжи няколко часа и за почти всичко се разбрахме, но в неделя вечерта ще имаме още едно виждане. Надявам се тогава да мога да кажа, че всичко и около личния договор на играча да е изчистено и той да започне с нас подготовка в понеделник. Вярвам, че с Мадам Ба ще се разберем и Базил ще облече синия екип на Левски.”

В събота преди обяд Карвальо направи последната си тренировка с черно-белите и заедно със сина на Мадам Ба - Йонес Бенжелюн заминаха към столицата . Не се очаква покрай разговорите за нападателят да стане въпрос и за евентуално преминаване в Левски и на защитника.

Ако всичко около договарянето на личните условия на Базил се изчисти, то той ще бъде представен като нов футболист на Левски в понеделник от 11.30 часа, когато ще бъдат представени и Пламен Илиев и Даниел Димов.