Часове преди честването на вековния юбилей на Левски шефът на „сините“ Георги Иванов – Гонзо се върна назад във времето, когато се подвизаваше на терена. Легендарният нападател на „сините“ сподели, че в момента времената са доста по-различни и затова, и характерът на настоящите футболисти е доста по-различен. Иванов сподели, че преди той и играчите от неговото поколение са играели футбол заради самата игра, а не за пари и други облаги.

„Не знам дали баща ми е легенда на Ботев или аз на Левски. Аз не помня баща си чисто футболно, той почина, когато бях малък. Аз съм нормален човек. Не знам колко мачове съм изиграл, не пазя купи, титли и медали. Знам, че във футбола няма минало, а само настояще“, започна Иванов в ефира на БНТ.

„Томас Лафчис и Андрей Желязков ме пожелаха в Левски. Имаше сага около преминаването ми, защото не ме пускаха от Локомотив Пд, но се радвам, че всичко се получи и сега съм част от историята на Левски“, коментира как е преминал на „Георги Аспарухов“ Иванов.

„Много неща ми е дал Левски, затова бе нормално да се отзова на поканата за завръщане. Още не съм се видял с целия отбор. Разбира се, че са тежки разговорите, които водим сега, но мисля, че се справям“, допълни директорът на Герена.

„Първо, за да има успехи, трябва да оправим атмосферата в съблекалнята и там да има приятелство. В Левски трябва да има повече българи и двама-трима чужденци“.

„На Божинов съм му направил предложение, той трябва да реши“.

„Времената се менят, едно време ние играехме футбол заради играта, не заради парите. Когато говорим за работа, няма приятели. Левски трябва да е клуб, отворен за всички професионалисти“, обясни философията си Гонзо.

„Не искам да си давам оценка на това какъв футболист съм бил, но най-важното в Левски е да има лидер. Човек, който да обединява в тежките моменти. Лидер не се определя, той сам се избира от колектива. Левски не е готов за Европа, по-добре да не играеш една година и да изградиш отбор вместо да дълбаеш все на едно място“, завърши силният човек в Левски.