Старши треньорът на Левски Георги Иванов-Гонзо бе сравнително доволен от проверката срещу Легия Варшава, въпреки загубата с 0:2. Притесненията на мениджъра обаче идват от двете контузии на основни полузащитници – Димитър Телкийски и Дарко Тасевски.

„Мисля, че се получи добър мач, особено през първото полувреме, имахме преимущество, изпуснахме положения. След като почнаха смените през второто полувреме се разби ритъма и начина на игра. Като цяло съм доволен, притесняват ме само контузиите, които получихме. През първото полувреме резултатът трябваше да е три-четири за Левски,” заяви Гонзо.

„Мечо има проблем в глезена. На Дарко проблемът е в коляното, не може да се каже нищо конкретно, преди да се направят изследвания. Божидар Митрев има болки в ахилеса, но се надявам до два-три дни да започне да тренира,” сподели Иванов за травмите в състава.

„Не искам да коментирам дали има или няма дузпи, все пак е контролна среща. Според мен бяха малко пресилени и двете дузпи. Имаме грешки, които сме допуснали, но ще им кажа на разбора,” продължи наставникът на „сините”. Левски имаше доста разнообразие в атака, за съжаление не вкарахме гол. Надявам се в следващата контрола, и най-вече в първенството да започнем да бележим.”

„Нормално е да съм притеснен за всеки футболист, който е контузен. И Дарко, и Мечо за важни футболисти, но това е футболът, това е живота. Имаме равностойни футболисти на два-три поста. В Левски няма титуляри и резерви, който е във форма, той ще играе,” завърши Георги Иванов.