Въпреки неяснотата, която витае около бъдещето на Георги Иванов-Гонзо, той за пореден път се показа като професионалист и тича наравно с играчите по време на тренировката на тима на стадион „Младост” днес.

Заниманието на варненци е предпоследно преди гостуването срещу Литекс в четвъртък. На облекчен режим днес отново бе левият бек Мишо Венков, който вероятно ще пропусне предстоящия мач. Венков продължава да чувства болки в глезена, които не му позволяват да се готви наравно с останалите.

Най-вероятно бранителят ще замине с отбора утре, като до последно ще се преценява дали ще може да се разчита на него. Наравно със съотборниците си тренира Стенли Окоро, който е по-назад с подготовката. Той се справя засега и не е изключено да попадне в групата за мача.

Гонзо няма да може да разчита във втори пореден мач на Бакари, тъй като нападателят изтърпява наказание и ще е на линия за мача с ЦСКА. След изтърпяна санкция от една среща в игра ще се завърне бранителят Стефан Станчев.

Черно море ще проведе утре една последна тренировка преди обяд и потегля за Ловеч, където и ще отседне в очакване на мача в четвъртък.