Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо заяви, че в клуба не е постъпила оферта за Гара Дембеле и той няма да бъде продаван на всяка цена. Гонзо обяви, че от мача с Академик е доволен само от спечелените три точки.

„Единствено съм доволен от трите точки, които взехме днес. Играхме тежко и тромаво. Имаше много грешни отигравания. В Левски изискванията и критериите са много високи и това трябва да бъде разбрано от футболистите, които играха днес”, коментира спортният директор на „сините”.

„Аз не съм доволен от показаното днес. Кой ще бъде продаден, кой ще бъде привлечен ще стане ясно, когато му дойде времето. Не е ясно дали ще продадем Дембеле, Казах само, че към него има сериозен интерес. Академик не е от отборите, които трябва да притеснява Левски и затова днес заложихме на млади футболисти. За мен не е допустимо да се представяме така”, добави Гонзо.

„През зимата ще стане ясно дали тези играчи ще останат в Левски. Слори за момента е разочарование. Ще видим дали този футболист ще остане в Левски и след Нова година. В Левски ще има селекция. Бензукан ще си понесе наказанието. Не искам да се настройвам срещу някой само заради това, което се пише в медиите. Дарко Тасевски и Гара Дембеле са много важни футболисти за Левски и никой не може да ги замени. Няма конкретна оферта за Дембеле, за да го продадем”, каза още Георги Иванов.

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg