Спортният директор и старши треньор на Левски Георги Иванов призна, че на този етап все още няма конкретна оферта за Дарко Тасевски. По принцип Гонзо и македонският футболист имат договорка играчът да бъде продаде при добро предложение.

„Няма оферта за Дарко и той почва тренировки с нас. Но ако се появи такава, ще го продадем. Иначе мисля, че взехме най-добрите играчи в България”, заяви силният човек на „Герена”, визирайки представените днес Иван Цветков, Александър Башлиев, Тодор Христов и Симеон Райков.

„Тези дни трябва да представим и Старокин. Двата клуба са се разбрали, но още няма подписан договор. Когато това стане, ще ви го представим. Рано е да говорим по какъв начин ще играе Левски през новия сезон. Ще го видите след два месеца. Няма смисъл да говоря за целите, тъй като философията на Левски е ясна – да печели във всеки мач. За мен не се случва нищо по-различно, и преди съм съвместявал двете дейности. Не мисля, че отговорността ще ми е по-голяма, защото по принцип съм свикнал да нося такава”, допълни Иванов.