Наставникът на Черно море Георги Иванов извежда тима си на "Герена" утре без никакви сантименти. Гонзо се завръща при "сините" в началото на следващия сезон, но гарантира да направи всичко по силите си и да спъне новия си отбор в неделя.

"Утре излизаме за победа и ако някой си мисли, че на Левски ще им е лесно срещу нас, жестоко се лъже. Да, "сините" са фаворити, но ние няма да подаряваме нищо на никого", сподели Гонзо.

Той призна, че все пак ще му е трудно на "Герена". Иванов неведнъж е признавал любовта си към Левски, а за ангажимента му със "сините" от лятото се знае отдавна.

"Моментът е труден за мен, но ще мисля за Левски след този мач. Ще обсъждам повече ситуацията на "Герена" след края на ангажиментите ми с Черно море", сподели още Иванов.

Той призна още, че в неделя ще има среща с Тодор Батков веднага след края на битката с "моряците". Но подробности не разкри.

"Левски е в криза и това ще наложи промени през лятото. Какви ще бъдат те, няма да ви кажа сега, защото не съм ги обсъждал с Тодор Батков. С него ще говоря утре след мача.

Няма да ви кажа нищо сега. Няма да ви кажа кой ще е треньор. Левски заслужава най-добрите специалисти и директори", сподели Георги Иванов в навечерието на мача на "Герена".