Спортният директор на Левски Георги Иванов даде интервю за Дарик радио, в което коментира очакванията му за предстоящия мач от Лига Европа в Лисабон срещу Спортинг.

Гонзо непрекъснато е обвързван от жълтите медии с какви ли не красавици, някои от които с охота си поддържат имиджа чрез неговото име. Опитахме се да разберем дали това му влияе, както и последната случка с бившия спортен директор Даниел Боримиров, който твърди, че е бил изгонен от ВИП-ложата на стадиона преди мача с Берое. Иванов не пожела да коментира действията на клуба спрямо бившия спортен директор Даниел Боримиров, но го попитахме това може ли да влияе на отбора.

„Вижте, аз отдавна съм спрял да обръщам внимание на тези неща, с неохота заяви Георги Иванов. Не ми влияят по никакъв начин, поне на мен, защото съм им свикнал вече толкова години. А за Боримиров не искам да коментирам и за мен този въпрос даже е неуместен, защото аз не коментирах Боримиров тогава, когато миналата година беше тежко на отбора, а той бе един от главните виновници отборът да бъде в това състояние, а той, при всичката му наглост, коментираше какво става в Левски, та защо да го коментирам сега. Боримиров, има ложа за ветерани, ако е искал пропуск за там ще му дадат. Само че той си мисли, че е повече от тези ветерани, които седят в ложата за тях. Така че за мен този въпрос е приключил и даже Боримиров не искам да го коментирам.”

За много левскари и в момента е болна тема, че величията на Левски не се разбират. Попитахме Георги Иванов не е ли нормално Наско Сираков, Станимир Стоилов, Даниел Боримиров и той да могат да седнат на стадиона заедно и да гледат мач на Левски без да има сплетни около техните отношения.

„Нямам нищо против със споменатите хора да се виждам и да си говоря с тях за футбол или какво ли не, заяви Гонзо. Но пак казвам, че има ложа за ветерани, която събира около 130 човека. Не може всички да се съберат във ВИП-ложата. Не може там да вдигнем някой, който си е платил картата, за да седне Боримиров.”

Нямаше как да не попитаме как ще се държи Гонзо, след време, когато няма да е спортен директор и дали той ще седне в споменатата от него ложа за ветераните.

„Ако толкова искам, когато дойде времето да седна, ще си купя карта за ВИП-а, или за сектор Б, или сектор В, заяви Георги Иванов. Ще отида да си гледам мача като зрител, а няма да искам някой нещо да ми връща, че аз съм дал, за да ми дават нещо даром.”

--

Бъдете с Левски в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg