Спортният директор на Левски Георги Иванов разбра в самолета за Рим за поредните изказвания на вече бившия шеф на съдиите Димо Момиров по адрес на сините.

Момиров заяви, че е бил търсен от Гозно за назначаване на съдии. Първоначално синият шеф не искаше да коментира това изказване на варненеца, но след това заяви:

„Това са пълни глупости. Не искам да коментирам такива измислици. Сигурно аз съм си поръчал Николай Йорданов и Ставров за мачовете с Литекс и Черно море. Не знам дали това го е казал Димо Момиров, но това са пълни лъжи”.

Запитан защо Момиров продължава да атакува Левски, след като бе заменен от шефския пост при съдиите, Иванов заяви: „Нямам представа защо го прави, той трябва да отговори на този въпрос. Нямам намерение да отговарям от негово име. За мен Димо Момиров е завършена тема. Чакаме следващия човек, който ще стане шеф на комисията и дано си върши работата така, както трябва.”

„Не само Левски има претенции към съдийството в последните кръгове. И други отбори бяха ощетени. Левски е голям отбор и с много привърженици. Може би, защото на Левски се обръща голямо внимание, се мисли, че само на Левски е ощетен от съдийството.”

Георги Иванов не пожела отново да се спира на съдийството, защото мисли, че се е отделило достатъчно време на това. Попитан дали може Левски да вземе бивш съдия на работа по примера на други отбори, Гонзо отговори с чувство за хумор: „Ако вземем Димо Момиров, ще бъде най-големия ни трансфер. Ако прибавим и Ставров и Ники Йорданов, това ще бъдат трансферните ни удари през зимата. Единственият ни проблем е, че не знаем колко взимат те и дали ще можем да си го позволим.”