Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви след загубата от Литекс, че съдийството на Станислав Тодоров е било много слабо. Гонзо добави, че е сигурен, че Левски ще стане шампион.

„Всички сме разочаровани от загубата. Ще направим анализи на случилото се. Когато съдията позволи такава игра, нормално е противникът да играе грубо. Съдията свиреше фаулове за Левски, докато в другата страна свиреше всичко”, сподели спортният директор на „сините”.

„Много слабо съдийство. Не искам да се оправдаваме със съдията, защото за втория гол сме си виновни. Явно Венци Стефанов се оказа прав. Аз смятах, че Станислав Тодоров е добър съдия, но явно не е. Дъстли бе ударен и не знам как са го коментирали от Литекс това”, добави Гонзо.

„Много претенции имаме към съдията. Не смятам, че Литекс спечели заслужено. Двата отбора се бориха мъжки и смятам, че равният резултат бе реален. Вместо Костадин Костадинов да се извинява да си гледа съдийството. В последните мачове съдиите се превръщат в главни действащи лица. Аз съм сигурен, че Левски ще бъде шампион”, каза още Георги Иванов.