Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че „сините“ никога не са имали проблеми с агресията. Шефът сподели още, че очаква тимът да изглежда значително по-добре през втория полусезон, в сравнение с първия и добави, че за да има изходящ трансфер, първо трябва да има оферта.

Всички тези теми Иванов разиска пред медиите при традиционното полагане на цветя пред паметника на Апостола. Както е известно, днес, 19 февруари, се навършват 142 години от обесването на Васил Левски, който е и патрон на тима от Герена.

„Работим в насока да изпълним това, което и Управителният съвет иска, и собственикът. Във футбола няма нищо сигурно, но работим“, започна Иванов.

„Адаптират се новите. Не можем да кажем, че за 15 дни някой е приел начина на живот на чуждо място, начина на игра. Надявам се да помогнат на отбора с качествата, които имат. През изминалата подготовка показахме добър футбол. Вярно, резултатите не бяха добри, но това бяха контролни срещи, така че резултатите не са най-важни“.

„Не съм се и замислял върху въпроса дали ще бъдем или не в първата шестица. Мисля, че още след първите мачове, ще се изяснят нещата“.

„Левски никога не е имал проблеми с агресията. За да има агресия, първо един отбор трябва да подготвен тактически. Връщам се много пъти назад, отборът не бе много добре подготвен преди. Смятам, че след като играчите минаха втора подготовка, ще бъдат и по-агресивни, и по-добре подредени на терена“, коментира още Гонзо.

„За да има изходящ трансфер, трябва да има оферта. За момента такава няма, но има футболисти, за които ако дойде предложение, ние няма да ги спрем. Вече става все по-сложно, защото сроковете стават по-малки“, обясни Иванов.

Гонзо категорично отказа да разкрие имена, а на такъв въпрос каза иронично: „Моля?! Иван Димитров и Пенчо Драганов“.