Старши треньорът на Черно море Георги Иванов – Гонзо определи победата на Локомотив Пд над неговия тим като заслужена. „Смърфовете“ се наложиха на собствен терен с минималното 1:0 в двубой от 17-я кръг на А група.

„С оглед показаното, мисля, че напълно нормално Локомотив победи. Те използваха техните силни страни от тяхната игра – статичните положения. Знаехме какво да очакваме, а накрая оставихме сам човек на първа греда. За съжаление, ние след това не успяхме да намерим път към тяхната врата“, сподели Гонзо.

Единственото попадение падна в 17-та минута. След центриране от ъглов удар, Аймен бе оставен непокрит и с глава вкара за 1:0.

„Искам да имаме различно лице, когато гостуваме. Не бяхме опасни в последните 30 метра от атаката. Беше ясно, че който първи вкара гол, той ще победи“, завърши Георги Иванов.

„Няма да коментирам съдийството, защото вече стана банално. Всеки, който загуби има нещо против съдиите. Но ние можем да имаме повече претенции, заради засадата на Бакари и за спорното положение за дузпата. Но крайно време е да оставим съдиите на мира“, добави Гонзо за пресконференцията след двубоя.

„Ние влизаме в тежка серия. Имаме мач с Берое и с Левски. Този мач ни даваше нещо повече, но не винаги се получава“, каза още Гонзо.