Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че Христо Йовов няма да играе в Стяуа Букурещ и бъдещето му е свързано само с Левски.

„Говорих с Йовов още преди той да отиде в Румъния и се бяхме разбрали. Нормално е той да отиде, за да се види със своя приятел Стойкица. Бъдещето на Христо Йовов е в Левски и след края на футболната му кариера”, заяви треньорът.

„Има оферта за Дарко Тасевски, която не задоволява ръководството на клуба. Левски не е сергия. Бяхме се разбрали с Аарау за Живко Миланов, но явно има разминаване в неговите лични условия”, продължи Гонзо.

„Имаме много футболисти на разположение, така че някои от тях ще преотстъпим. Интересът към нашите играчи е много голям, ние ще преценяваме кое е най-доброто за тях. Относно Исмаил Иса, той е наш футболист. Трябва да преценим, дали е по-добре да отиде за още шест месеца да се обиграва или да остане”, каза Георги Иванов.

Специалистът призна, че предпочита да работи с около 23-24 футболисти, а на този етап на разположение има десетима играчи повече.