Старши треньорът на Черно море Георги Иванов не се притеснява преди мача с Лудогорец в неделя, независимо, че ще бъде лишен от услугите на четирима основни играчи.

Той няма да може да разчита на наказаните Бакари, Бергонси, Коконов и Китанов. Въпреки, че мачът се очертава като протоколен, Гонзо вярва, че "моряците" излизат за честта си, както и да изпитат удоволствие от играта.

"Въпреки, че имаме кадрови проблеми преди мача с шампиона Лудогорец, за притеснение изобщо и дума не може да става. Мачът се очертава като протоколен."

"Лудогорец е шампион, ние сме на 6-а позиция и по-напред не можем да мръднем. Излизаме за нашата чест и да играем така, че да изпитаме удоволствие от двубоя. Предвид наказаните играчи ще имаме проблеми във всички линии."

"Единствено защитата остава цяла, на всички други позиции имаме проблеми. Все пак съм убеден, че в последния мач, който ни предстои момчетата ще покажат същото желание, както досега и ще искат да запазят достойнството на клуба, както и собственото такова", заяви Гонзо пред "Дарик".

Чуйте цялото интервю с Георги Иванов в приложения звуков файл.