Спортният директор на Левски Георги Иванов се съгласи да коментира специално за Гонг, мнението си относно наложеното наказание на „сините” от страна на Дисциплинарната комисия. Иванов бе видимо недоволен от решението. Той призова феновете на Левски да подкрепят мощно тима в следващите седмици.

Ето какво каза за Гонг, Георги Иванов:

- Моето мнение, и това на клуба, е, че има някаква тенденция от страна на тази комисия спрямо Левски. Преди, когато имаше инцидент на мача между Пирин и Миньор, комисията не се събра, защото имаше само четири члена, другите бяха в отпуска. Сега се получава подобен прецедент, но с потърпевш Левски, комисията веднага се събра. Същите тези четири човека, взеха решение във вреда на Левски. Или има тенденциозност, или просто решенията се взимат предварително.

- Смяташ ли, че тази тенденция ще продължи? Ще търсите ли разговор с хората от БФС?

- Няма да търсим подобен диалог. Нормално е, ние да си изтърпим наказанието. Искаме, каквото е за всички отбори, такова да бъде и отношението спрямо Левски. Не искаме да ни толерират, но и в двата случая сме ощетените.

- Каква реакция очакваш от феновете на Левски, защото вината на практика е тяхна за това наказание?

- Публиката на Левски винаги е била нашият 12-и играч. Тя винаги ни е помагала, особено, когато сме имали нужда от това. Моментът е такъв и сега. Надявам се хората, които обичат Левски, да идват на стадиона и да ни подкрепят. Не трябва да се получават такива неща и да бъдем наказвани.